decotrends.ro - Decoratiuni, Jaluzele si Rolete pentru casa ta
Home » Transport
Livrarea produselor se efectueaza prin FAN COURIER.
(Pentru mai multe informatii vizitati www.fancourier.ro)

PE TERITORIUL ROMANIEI, FAN COURIER NATIONAL

Livrare produselor se face la adresa de livrare (din usa in usa). Coletul ajunge la destinatie in 24 ore oriunde in Romania Timpul de livrare se refera la perioada de transport, perioada de procesare a comenzilor este de 2 zile (deobicei o singura zi) Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie FAN COURIER se calculeaza un cost suplimetar pe km, in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.

Transportul este 25 lei / colet. Livrarile se fac exclusiv prin curier (momentan nu avem magazin de prezentare, iar produsele nu se pot ridica de la sediu). in orasele de resedinta Fan Courier vom trimite prin fan, in restul tarii coletele sunt trimise prioripost.

INTERNATIONAL, FAN COURIER EXPRESS

Pentru mai multe detalii privind expeditile internationale va rugam sa ne contactati.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul COLOR TUNING S.R.L.

VA RUGAM DESFACETI COLETUL IN FATA CURIERULUI. RESPONSABILITATEA DETERIORARII EXPEDITIEI PE TIMPUL TRANSPORTULUI REVINE FIRMEI DE CURIERAT.
cos cumparaturi Cosul meu
(gol)
autocolant repozitionabil nu afecteaza vopseaua lavabila
Stickere si Colantari Auto - Special pentru fete
Str. Mestecanis 1K, Bucuresti, Romania. Telefon: 021.425.8905 Fax: 021.424.1639
Dreptul de autor © COLOR TUNING SRL. Toate Drepturile Rezervate.